Modern Çizgilere Sahip Yatak Odası Tasarımları

Yatak odalarımız, tüm günün yorgunluğunu atmış olduğumuz ve kendimizi dinlenme moduna aldığımız alanlar oluyor genelde. Bu odaların daha sade ve çok fazla eşya barındırmaması da bizler için oldukça güzel bir durum oluyor. Yatak odaları çiftlerin tercihlerine göre farklı renklerde olsa da bir adet yatak, bir adet dolap, isteğe göre ayna takımı, komodin, abajur ve isteğe göre farklı tercihler de olabilmektedir. Bu durumlar çiftlerin ruh hallerine, yaşlarına ve hayattan beklentilerine göre değişiklik gösterebilmektedir. Ayrıca özel tasarım dolaplar olabileceği gibi standart ve eskitme tasarımlara ait olan dolaplar da tasarımlarımız arasında bulunmaktadır. Sizler için yatak odası tasarımları nın genel özellikleri hakkında bilgi vermeye başlayalım.

1-  Geniş Yatak ve Büyük Boy Dolap Tasarımı

Bu yatak odası tasarımında odayı kaplayan oldukça büyük bir yatak ve onu takip eden tasarımlar arasında da koltuk, dolap ve ışıklandırma sistemleri yer alıyor. Bu tasarımda bulunan yatak takımının rengi odaya oldukça güzel bir hava vermiş durumda. Ayrıca yatağın genişliği ve uzunluğu da odanın tam bir yatak odası olduğunu bizlere aktarıyor. Ayrıca yatak odasının bazı bölümlerinin aynalarla kaplı olmasından dolayı da odada giyinecek kişiler için  farklı bir hava kurulmuş olmaktadır. Sizlerde eskitme tasarımları beğeniyor ve ferah odalardan hoşnut oluyorsanız bu yatak odası tasarımları tam size göre.

2- Sanatsal Değerlere Önem Veren Yatak Odası Tasarımları

Bazı çiftlerin sanata ve sanatsal değerlere ne kadar önem verdiğini söylemeye gerek yok. Bu çiftlerin tüm hayatlarında vermiş oldukları sanatsal değerleri, yatak odalarında da görmeleri hoşlarına gidebilmektedir. Bu yatak odası tasarımlarında resim tablolarına bolca yer verilmektedir. Gerek yatağın başında gerekse yatağın bakmış olduğu duvarlarda bu resim tablolarını görmek mümkün olmaktadır. Ayrıca bu yatak odalarına giren çiftler oldukça farklı bir atmosfer ile karşılaşabilmektedir. Bu tarz yatak odası tasarımlarında oldukça güzel ve detaylı tasarımları görmek de mümkün olabilmektedir.

3- Zıt Renklerin Aynı Tasarımda Tercih Edilmesi

Siyah ile beyazın, kırmızı ile mavinin ya da bilinen diğer zıt renklerin aynı odada tercih edilmesi bazı çiftleri memnun ederken bazı çiftlerin de pek fazla hoşuna gitmemektedir. Bu nedenle yapılan birçok tasarımda çiftlerin ihtiyaçları göz önüne alınmaktadır. Bu yatak odası tasarımlarında kullanılan renkler tam zıt renk olmasa da; ana renklerden birisi kapalı diğeri de açık renk olmaktadır. Bu renkler yan yana oldukça güzel görünmesinin yanı sıra oldukça kaliteli bir görünümü de bizlere sunmuş olmaktadır.

4- Açık Renklere Sahip Yatak Odası Tasarımları

Bu yatak odası tasarımlarında kullanılan birçok renk açık tonlara sahip olmaktadır. Açık mavi başta olmak üzere krem ve altın sarısı renklerinin hakim olduğu bu odada, çiftlerin ruhlarına ışık tutulmakta ve günün stresinin atılması mümkün kılınmaktadır.